Veelgestelde vragen

Om een overzicht van uw bestelhistorie te zien dient u eerst in te loggen. Door vervolgens op de knop "Uw bestellingen" te klikken komt het overzicht in beeld. U kunt eenvoudig uit deze hisitorie opnieuw bestellingen plaatsen, door de betreffende regel te herhalen.
 
Artikelen opzoeken en bestellen kan in de webshop. De zoekfunctie is alleen mogelijk als u ingelogd bent, klik vervolgens op “bestellen”. Hier kunt u uw zoekopdracht invoeren, en een nieuwe bereiding bestellen. Bij het bestellen kunt u zo nodig een recept meesturen, deze kunt u tijdens de bestelling uploaden door op de knop “toevoegen recept” te klikken. DobFar zal uw bestelling dan met het recept controleren. Het is niet noodzakelijk om recepten mee te sturen.
Het is ook mogelijk om met een fax-formulier te bestellen, deze is te vinden onder de "downloads": aanvraagformulier bereidingen.

 
DobFar is op 1 november 2016 door IGZ geïnspecteerd op de circulaire Bereidend Collegiaal Leverende Apotheek (BCLA). Hierbij is geconcludeerd dat wij voldoen aan deze circulaire. Het werken volgens de GMP is hiervan een onderdeel. Wij zijn blij dat we nu een officiële bevestiging hebben dat we de GMP-status hebben. Omdat het bereiden van niet-geregistreerde producten een gedoogsituatie is wordt er door de IGZ geen GMP-certificaat verstrekt.
 
De prijs van de artikelen is meestal afhankelijk van de dosering en het bestelde aantal. Onze verkoopprijs wordt bepaald door de inkoopprijs van de gebruikte genees- en hulpmiddelen, productiekosten, afschrijving, transportkosten en een opslag per verpakkingsvorm. U kunt altijd van een bepaalde bereiding vrijblijvend een prijsopgave opvragen.
Er zijn een beperkt aantal producten die een vaste prijs hebben, zoals Morfine cassettes, Midazolam cassettes, en Methotrexaat injecties.
Regelmatig worden producten in de Z-Index opgenomen.
Om te zien hoe lang een artikel houdbaar is bij welke opslagconditie dient u eerst ingelogd te zijn. 
Bij "Nieuwe bereiding bestellen" het betreffende artikel kiezen, daarna verschijnt de houdbaarheid en bewaarconditie. 
U kunt klant worden door zich aan te melden via deze website. De aanmelding is vrijblijvend, er is geen verplichting tot bestellen. Na het invullen van het klant-contact-formulier krijgt u een "overeenkomst voor het overdragen van de bereidingen" gemaild, deze s.v.p. getekend retoursturen of mailen. Vervolgens worden de inloggegevens voor de website gemaild.
Van elke bereiding is er een product certificaat via de website op te vragen. U dient hiervoor met uw inloggegevens in te loggen, m.b.v. het chargenummer is het certificaat te raadplegen en te downloaden via http://www.dobfar.nl/bereidingscertificaat
 Bij het bestellen kunt u zo nodig een recept meesturen, deze kunt u tijdens de bestelling uploaden door op de knop “toevoegen recept” te klikken. DobFar zal uw bestelling dan met het recept controleren. Het is niet noodzakelijk om recepten mee te sturen.
Aflevertijdstip: 
De bestelde artikelen worden met de groothandel Brocacef indien mogelijk in-night geleverd, wanneer dat bij u niet kan wordt de bestelling overdag voor 17.00u bezorgd.
Afleverdag: 
- indien besteld tussen 8.00 en 24.00u: aflevering op de besteldatum + 2 werkdagen
- indien besteld tussen 0.00 en 8.00u: aflevering op de besteldatum + 1 werkdagen
- op de officiële feestdagen vindt er geen levering plaats
- spoedlevering per koerier (€ 0,65 per gereden km)

Nog vragen?